Huisconcerten en pianolessen bij Wijngaard Hesselink

En nu….

De afgelopen jaren heb ik in de weekenden en vakanties telkens geholpen met de rondleidingen en proeverijen bij Wijngaard Hesselink. Ik vond het een leuke afwisseling op alle muzikale bezigheden.

En nu lijkt het mij leuk muziek en wijn te combineren.  …’oorspronkelijk was mijn gedachte: muziek in combinatie met een wijnproeverij…maar ik ga veel meer organiseren: eerst huisconcerten en later ook andere activiteiten zoals workshops, speciale piano dagen met o.a. films, interessante documentaires, een 2e-hands muziekboekenmarkt, gezamenlijk concertbezoek of een avond met 4-mains pianostukken’.

Erna in de wijngaard

‘Bij het geven van lessen hanteer ik eenzelfde kwaliteitsnorm als mijn broer Gerhard bij het telen van de druiven voor zijn wijn’. Jonge leerlingen en volwassenen zijn allemaal even welkom. Beginners en gevorderden.

De pianolessen geef ik bij Wijngaard Hesselink. Het adres is: Vredenseweg 168, 7113 AE Winterswijk-Henxel

Neem geheel vrijblijvend contact op om te informeren. Mob: 0612326235

Hier de link naar de Wijn