Is verbonden aan Quintus, Centrum voor Kunsteducatie te Kampen en geeft tevens pianolessen bij Wijngaard Hesselink,Vredenseweg 168, 7113 AE Winterswijk-Henxel
Ook bij haar thuis in de binnenstad van Zwolle geeft zij pianolessen
Pianoles
Vleugel

In 1986 studeerde zij af aan het Stedelijk Conservatorium Zwolle voor klassiek piano en in 1995 behaalde zij aan het Conservatorium te Tilburg  een onderwijsbevoegdheid voor keyboards.

Tijdens en na haar studie had ze  een privé-lespraktijk thuis in Zwolle en had ze veelvuldig optredens met o.a. Trio Ladyshake  bij openingen, exposities e.d. en gaf ze koffieconcerten (o.a.  4-mains repertoire)

Reeds in 1985 startte zij haar werkzaamheden als docente piano (en later ook keyboards) aan de muziekschool in IJsselmuiden. Sinds de school in 2001 onderdeel is geworden van de muziekschool Kampen,  heeft Erna de leiding over de dependance in IJsselmuiden, waar ze verantwoordelijk is voor het dagelijks reilen en zeilen binnen de school en voor de organisatie van voorspeelavonden, concerten e.d. Samen met beeldend, dans, theater en literatuur vormt de muziek nu  Quintus – centrum voor kunsteducatie – Kampen.

Ook was zij een aantal jaren verbonden aan de muziekschool Zeewolde waar zij piano, keyboards en solfège doceerde.

De afgelopen jaren heeft ze  masterclasses  en  workshops bijgewoond, cursussen gevolgd en materiaalbeurzen bezocht, etc.

Naast een uitgebreide ervaring als docente heeft zij een minstens zo brede ervaring met het organiseren van festivals, concerten en andere evenementen.

Ook  leerlingen uit de omgeving van Winterswijk zoals Aalten, Groenlo, Bredevoort, Lichtenvoorde, Vragender en Vreden (D) zijn welkom voor pianoles bij Erna Ensing, docent piano. Nu ook in Zwolle binnenstad.

________________________________________________

Geef hier uw reacties.

(*denotes required field)


Powered by Fast and Secure Contact Form